Næstved Boldklubs direktør får sparket

Den globale finanskrise kan nu også mærkes i den lokale idrætsverden i Næstved.

Således har bestyrelsen i Sjælland Sport & Event, som Næstved Boldklub og Team Fog er underlagt, besluttet at fyre direktør Lars Jensen. Det skriver Sjællandske.

Manglende indtægter fik bestyrelsen til at sende ham på porten. Bestyrelsesformand Bjarne Mayland afviser dog overfor avisen, at klubben er i økonomiske problemer.

Ikke engang et år efter den 35-årige Lars Jensen blev ansat og anset for at være et »scoop« til jobbet som direktør for Sjælland Sport & Event (SSE), er han altså nu blevet fyret.

- Den globale finanskrise betyder, at de store sponsorer specielt inden for fodboldens verden ikke hænger på træerne. Derfor føler vi, at vi er nødt til at udvise rettidig omhu og spare på omkostningerne. Ved at opsige aftalen med direktøren opnår vi en millionbesparelse, fortæller bestyrelsesformand Bjarne Mayland.

Som ny konstitueret direktør har bestyrelsen valgt én fra egne rækker. Det blev den tidligere salgsdirektør hos Holmegaard, Hans Snestrup. Samtidig har bestyrelsen udpeget Andreas Larsen til næstformand i bestyrelsen.

- Den nye direktør kommer i første omgang til at være ulønnet, så vi på den måde opnår en stor besparelse, siger Bjarne Mayland til Sjællandske.

BRANCHENYT
Læs også