Acer klar med lille og billig efterfølger til storsællert

Den er let, billig og har solgt rigtigt godt. Nu er Acer parat med en efterfølger til den lille Acer One. Den har større skærm, nyere processor - men samme lave pris. Se den her.

Ifølge salgstallene er Acer One nok verdens mest populære netbook - og nu får den, som ventet, større skærm.

Selvom skærmen vokser til 10,1 tommer, holdes vægten på 1,18 kilo. Aspire One 10,1 tommer leveres med 802.11b/g trådløst net, indbygget Bluetooth, og der findes også modeller med 3G mobilt bredbånd.

Aspire One 10 tommer leveres desuden med et seks celler Li-Ion batteri, som klarer op til syv timers batteritid. Den kan i øvrigt leveres i tre højglans-versioner: hvid, rød og sort.

Den nye Aspire One leveres med en gigabyte hukommelse, men chipsættet kan klare op til to gigabyte. Der bruges naturligvis Intel Atom-processor, og harddisken er på de sædvanlige 160 gigabyte. Maskinen leveres med Windows XP Home styresystem.

Prisen bliver, for versionen uden indbygget 3G-modem, på 2.999 kroner. Og modellen skulle snart være på hylderne i butikkerne.

Ligesom Asus' Eee-familie, som næsten konstant har vokseværk, kommer Acer One ikke til at stå alene. Allerede inden sommerferien regner Acer med at have flere billige modeller i One-familien klar.

BRANCHENYT
Læs også