Ciscos har datatunge selskaber i kikkerten

Cisco har store, datatunge og virtualiseringsmindede virksomheder i kikkerten, når selskabet skal ud og sælge sin nye datacenter-artiketur Unified Computing System.

Mandag var en god dag for Ciscos godt 66.000 medarbejdere.

Især jakkesættene i toppen af hierarkiet kunne med stor tilfredshed stramme slipseknuden velvidende, at det 25 år gamle selskab havde sendt et datacenter-produkt på gaden, der dels bryder med Ciscos egen traditionelle tilgang til datacentret, dels bryder med industriens tilgang til datacentret.

Navnet er Unified Computing System, der er Ciscos bud på en ny måde at tænke datacenterarkitektur på.

Med Unified Computing System får kunderne en netværksdel, en storage-tilgang, managementværktøjer og ikke mindst blade servere med under armen, når de handler hos Cisco.

Men selskabets danske tekniske chef fremhæver lige så meget selve arkitekturen i Unified Computing System, når han skal sætte ord på lanceringen.

"Vi føler, at vi har skabt en helt ny arkitektur til datacentret. Vi samler simpelthen alle de vigtige komponenter, så kunderne let kan administrere sit datacenter. Samtidigt kan de sparke nye services i gang dramatisk meget hurtigere end tidligere, fordi man i vores datacenter har et bedre overblik over behovet fra virksomhedens afdelinger," lover Ciscos tekniske chef i Danmark, Henrik Stær.

Virtualisering på agendaen

..

BRANCHENYT
Læs også