Hele verden på klima-kursus i København

Et nyt klima-kursus på Københavns Universitet har fået stor international succes. Forklaringen er e-læring, der tiltrækker kursister fra både Afrika, Asien, Australien, Rusland og USA.

Deltagere over hele kloden følger i dette semester det samme kursus på Københavns Universitet. Lokal elektronik gør det muligt at få global undervisning. Kursusemnet er da også noget, der berører den globale landsby. Nemlig klimaforandringerne.

Københavns Universitet udbyder kun kurset, der hedder Climate Change Impacts, Adaptions and Mitigation, online, men det har ikke fået potentielle deltagere til at blive væk. Faktisk er der hele 60 kursister fordelt ud på 25 lande.

Deltagerne kommer fra en række afrikanske og asiatiske lande, fra Australien, Rusland og Ukraine samt fra Nordamerika, Skandinavien og de øvrige europæiske lande.

"Kurset er rigtigt godt til at sætte e-læring på universiteternes dagsorden," siger Niels Andreasen fuldmægtig i IT- og Telestyrelsen og ansvarlig for Videnskabsministeriets udviklingspulje til e-læring.

Interaktivt kursus

..

BRANCHENYT
Læs også