Fiber-pakker bliver uden mobilt bredbånd

Mobilselskabet 3 så gerne, at en aftale kom i stand med fiberselskaberne, men projektet er strandet på grund af regionale uenigheder fiberselskaberne imellem.

Betal lidt ekstra og få mobilt bredbånd oveni din fiberforbindelse. Sådan kunne tilbuddet lyde, hvis en aftale mellem mobilselskabet 3 og fiberselskaberne faldt på plads.

Administrerende direktør Morten Christiansen fra 3 fortalte allerede om ideen i september sidste år, men siden har der været stilhed om den.

"Vi er ikke nået specielt langt. Jeg tror, at de her regionale bredbåndsselskaber er lidt i en time out-fase," siger Morten Christiansen.

For ham er det helt store problem, at han ikke kan henvende sig til et paraplyselskab og forhandle en samlet aftale på plads med fiberbranchen. I stedet må han henvende sig enkeltvis til de regionale selskaber.

"De er jo selvstændige virksomheder, men man køber ikke sådan noget her regionalt eller lokalt, og man markedsfører det heller ikke regionalt eller lokalt. Det her er nationale produkter til alle, så de skal strømline sig og drive det som ét tilbud til markedet," siger Morten Christiansen.

Fiberselskaber med forskellig interesse

..

BRANCHENYT
Læs også