Aktier: Novo Nordisk kan fortsætte opturen

De europæiske aktiemarkeder ventes torsdag morgen at åbne med pæne stigninger, efter at de asiatiske aktier red videre på den gode stemning, som de amerikanske aktier igangsatte onsdag aften.

Det danske C20-indeks, som onsdag lukkede 0,4 pct. højere i 230,19, ses ligeledes i positiv fra morgenstunden, hvor Novo Nordisk igen kan få en god dag, efter at UBS har hævet sin anbefaling af aktien.

- Vi ser C20-indekset stige i omegnen af 0,50-0,75 pct. i torsdagens åbningshandel, idet C20 har lidt til gode fra onsdag, men det vil komme til at afhænge af indeksets sværvægtere. Der vil især være fokus på Novo Nordisk, efter at UBS har opjusteret sin anbefaling af aktien. Novo-aktien har været inde i et positivt flow i de seneste dage, og det bliver spændende at følge de amerikanske myndigheders afgørelse af Novo-medikamentet Victoza i begyndelsen af april. Vi tror på, at de vil vende tommelfingeren opad, om end yderligere tests kan komme på tale. Derudover kan IC Companys også tiltrække sig en smule opmærksomhed i forbindelse med offentliggørelsen af regnskabstal fra Hennes & Mauritz, vurderer aktiehandler Jens Johansen fra Jysk Bank til RB-Børsen...

BRANCHENYT
Læs også