Canons nye spejlreflekskamera har høj opløsning og HD

Lurer du på nyt kamera, er der godt nyt. For med Canon 500D er både høj opløsning og optagelse i HD bragt ned i pris. Bliv klogere på EOS 500D kameraet her.

Da Canon lancerede EOS 300D i 2004 til en pris på lige under 10.000 kroner, havde få analytikere nok regnet med succes.

Hvorfor skulle forbrugere være interesseret i en stor tung klods, når de kunne få billige, små og lette kameraer. Men har man først prøvet at tage billeder med et digitalt spejlrefleks, et såkaldt DSLR, er der sjældent en vej tilbage til de kompakte modellers billedkvalitet.

Derfor har både Canon, Nikon, Olympus, Samsung og Sony solgt rigtigt, rigtigt mange DSLR-kameraer. Alene i år, hvor krisen kradser, forventer Canon at det totale danske marked er på knapt 70.000 digitale spejlreflekskameraer. Det er en stigning fra de nogle-og-60.000, som blev solgt i 2008.

Seneste skud på stammen i Canons forbrugerklasse er Canon EOS 500D. Og når det lander i butikkerne midt i april, så kan du tage billeder på 15,1 megapixel op til 3,4 gange i sekundet. Desuden har 500D mulighed for at optage Full HD-video og efterfølgende via mini-HDMI vise resultatet direkte på din fladskærm.

Skærmen bag på EOS 500D er selv på tre tommer og er desuden intelligent, så den selv slukker, når dit øje nærmer sig søgeren. EOS 500D kommer med Canons nyeste Digic 4 processor og et menu-system, som er delvist taget fra det semiprofessionelle EOS 5D Mark II kamera.

Canon EOS 500D kommer i handelen midt i april. De vejledende udsalgspriser er 6.999 kroner for kamerahuset alene og 7.999 kroner for en pakkeløsning med et 18-55 mm objektiv med IS, som også fulgte med EOS 450D. Canons vejledende udsalgspriser er traditionelt ret høje, så forvent noget lavere priser, når først kamerabutikkerne har fået modellen på hylden.Flash og printer

..

BRANCHENYT
Læs også