Kort nyt - Erhverv

Chef forlader Carlsberg bryggeri Mikael Aro, der har været chef for region Nordeuropa i Carlsberg, er blevet udnævnt til adm. direktør for finske VR Group, som leverer såvel jernbane- som vejtransport.

Mikael Aro forlader Carlsberg i løbet af sommeren 2009. Jørgen Buhl Rasmussen, topchef hos Carlsberg, siger, at han er oprigtig ked af, at Mikael Aro har besluttet at forlade Carlsberg. Arbejdet med at finde en afløser for Mikael Aro er begyndt.

Glunz & Jensen ramt
industri Den grafiske virksomhed Glunz & Jensen er ramt af den økonomiske krise og må derfor opgive at nå de udmeldte forventninger til omsætning og EBITA i regnskabsåret 2008/09. Samtidig har selskabet nedbragt medarbejderantallet fra 320 til 250 pr. 28. februar 2008. Selskabet meddeler også, at det muligvis vil finde det nødvendigt helt af nedskrive goodwill for 26 mio. kr. ved udgangen af regnskabsåret. Glunz & Jensen kommer med kvartalsregnskab den 26. marts.

Topadvokat i Bagger-sag
retssag Stein Baggers svenske ven Mikael Ljungman har hyret den kendte forsvarsadvokat og bagmandspolitiets hårdeste modstander Ebbe Mogensen, skriver Business.dk. Ljungman er sigtet for medvirken til milliardfupnummeret i IT Factory. Ebbe Mogensen har bl.a. forsvaret Kurt Thorsen, Bjørn Stiedl, Klaus Riskær Pedersen og John Trolle i en række højtprofilerede sager. Mikael Ljungman blev den 20. januar sigtet som den anden person i nyere tids største svindelsag. Ljungman er tidligere blevet idømt 10 måneders fængsel for omfattende moms- og skattesvindel i Sverige i en sag.

BRANCHENYT
Læs også