Kort nyt - Erhverv

Kvinder Omfattende studier viser, at kvindelige ledere vurderes som dygtigere end mænd på de fleste ledelsesområder. Undtaget dog et meget væsentligt - nemlig visionær sans. Det fremgår af en undersøgelse, som er publiceret i Harvard Business Reviews.
Aviser Først måtte USA's største avisudgiver, Gannett Company, der bl.a. ejer USA Today og har mere end 31.000 ansatte, erklære sig konkurs. Kort efter måtte ejeren af Journal Register Company, som står bag 351 aviser i USA, opgive.

Sony Bestyrelsesformand hos Sony Howard Stringer vil reorganisere selskabet og dets ledelse. Nyheden kommer efter faldende salgstal. »Forbrugerne vil have produkter, der er multifunktionelle, og som bruger åbne teknologier. De vil have spændende oplevelser, der kan deles med

andre,« fortæller han.

Ølsalg Det russiske ølmarked ventes at falde med 1,5 pct. i 2009. Det vurderer investeringsbanken Renaissance Capital ifølge Bloomberg News. Forbruget ventes at falde 1,5 pct., men øgede priser vil give en stigning i rubler på 4 pct., vurderer investeringsbanken. Carlsberg er gennem BBH markedsledende på det russiske ølmarked med en markedsandel på 37,3 pct.

BRANCHENYT
Læs også