Kort nyt

Prisstigning Dansk Bredbånd hæver priserne. En 10 mbitforbindelse bliver hævet til 299 kr. fra 199 kr. Samtidig introducerer man 4 mbit til 199 kr. Prisstigningen kommer, efter at Dansk Bredbånd for nylig gennemførte tvangsopgraderinger.

It-lån Microsoft Danmark sigter efter at træde ind på det danske finansieringsmarked, efter at den globale krise har vanskeliggjort finansiering af it-indkøb for mange virksomheder. Microsoft Danmark er nu gået i gang med de indledende manøvrer, der skal resultere i etablering af en ny afdeling i Microsoft Financing i Danmark.

Parkering En enkelt borger i Gentofte skylder staten mere end 100.000 kr. i parkeringsafgifter. Skattecenter Nærum er ved at gennemføre et projekt for at få skyldige p-afgifter ind. Derfor har Skat varslet ca. 400 lønindeholdelser. Hvis borgeren ikke betaler, bliver lønindeholdelsen iværksat, hvilket automatisk udløser et gebyr på 250 kr.

Regnskab e-Boks, der udbyder elektroniske postbokse, fik rekordoverskud i 2008 med en omsætning på 52 mio. kr. Det er næsten 20 mio. kr. mere end året før. Resultatet blev på 17,7 mio. kr.

Opstart Skype-investoren Index Ventures kan stadig trække penge til sig og vil gerne dele ud til initiativrige opstartsvirksomheder. En ny fond kommer til at rumme 2,6 mia. kr. Danske virksomheder er velkomne til at lave en forretningsplan og præsentere den for Index Ventures, fortæller Index Ventures til Computerworld.

Aktieskræk Den legendariske storinvestor Jim Rogers spår yderligere aktiefald, og på spørgsmålet om, hvor han selv vil investere i det nuværende marked, svarer han, at han under ingen omstændigheder vil købe amerikanske dollars.

Mediestunt PR-stuntet "Verdens bedste job" har været en særdeles succesfuld form for markedsføring. I alt modtog turistselskabet 34.684 ansøgninger. Ansøgerfeltet er nu skåret ned til 50, udtaler Jane Nicholson, regionaldirektør for turistselskabet Tourism Queensland, Australien, der står bag kampagnen.

Multitasking Bliver du let distraheret, når du prøver at løse en arbejdsopgave? Så skyldes det måske, at du er stresset, skriver Harvard Business Review. Ny forskning viser, at stress hæmmer hjernecellernes samarbejde i de dele af hjernen, som sørger for, at man kan gå fra en opgave til en anden...

BRANCHENYT
Læs også