Kort nyt - Erhverv

Kæmpeløn Parkens bestyrelsesformand, Flemming Østergaard, har over de seneste tre år tjent 31,3 mio. kr. i samlet honorar. Dermed har han tjent næsten dobbelt så meget som bestyrelsesformanden i Danmarks største virksomhed, A.P. Møller-Mærsk.Billig benzin På kun tre måneder har over 20.000 bilister taget ideen til sig om at hjælpe hinanden med at finde den billigste benzin. De har meldt sig til tjenesten tjekbenzin.dk, hvor brugerne over mobiltelefonen melder benzinpriser ind på de tankstationer, de kører forbi.

Arenaplaner på is Den økonomiske krise fælder planerne om en stor is-arena i ishockeybyen Vojens. Planerne blev vedtaget i byrådet i juni 2008, men ved den nyligt afsluttede budrunde var ingen af tilbudsgiverne i stand til at opfylde kravet om egenkapital til projektets gennemførelse.

Heldig kartoffel Årets første kartofler dukkede mandag op af mulden på Gartneriet Lundly, nordøst for Vinderup. I alt blev der høstet 10 kg kartofler, som i dag skal sælges på auktion på Gaza i Holstebro. Grand Hotel i Struer har budt 1.000 kr. pr. kg.

BRANCHENYT
Læs også