Erhvervsnyheder

Facebook-forbud Flere og flere arbejdspladser og uddannelsessteder lukker for adgangen til Facebook. Det gælder bl.a. Blue Water Shipping i Odense, der registrerede en heftig Facebook-aktivitet blandt medarbejderne på tidspunkter, da indsatsen burde være arbejdsrelateret.

Sort skærm En netværksfejl hos internetudbyderen TDC sendte fredag morgen Danmarks største pengeinstitut, Danske Bank, i sort på nettet. Dermed var alle erhvervs- og privatkunder ude af stand til at ordne deres bankforretninger på nettet i en god times tid.Klædt af Tæt på hver femte danske tøjvirksomhed havde allerede i fjor faretruende regnskabstal, viser en brancheanalyse fra revisionsvirksomheden Deloitte. Branchefolk frygter, at op mod halvdelen af tøjfirmaerne kan være i fare for at gå konkurs på grund af finanskrisen.

Handicap-job De seneste års mangel på arbejdskraft og forskellige støtteordninger har bidraget til at skaffe 17.000 flere handicappede i job på fem år, fremgår det af en ny rapport. Den viser også, at kendskabet til støtteordninger for personer med handicap generelt er øget de senere år.

BRANCHENYT
Læs også