Kort nyt - Erhverv

Gyldendal venter et svært år FORLAG Gyldendal venter generelt noget vanskeligere indtjeningsbetingelser i 2009 med en omsætning på ca. 900 mio. kr. og et resultat før skat på ca. 70 mio. kr. mod henholdsvis 937 mio. kr. og 78,4 mio. kr. i 2008.

Begge skøn er på grund af den økonomiske krise forbundet med usædvanlig stor usikkerhed. Gyldendal har siden midten af fjerde kvartal 2008 registreret en vis afmatning i salget.

Det er usikkert, i hvilket omfang den økonomiske krise vil påvirke koncernens forretningsområder, skriver Gyldendal.

Bøhler er ny chef i Fair Forsikring
UDNÆVNELSE Petter Bøhler er ny administrerende direktør i Fair Forsikring, der er en del af Gjensidige-gruppen. Han fortsætter som koncerndirektør for International skadeforsikring i Gjensidige Forsikring, hvor han har været medlem af topledelsen siden 2004.

Inden Petter Bøhler blev koncerndirektør, har han haft forskellige lederstillinger i koncernen, som han har været en del af siden 1998. Inden da havde han flere andre lederstillinger i Samvirke Forsikring.

Petter Bøhler er 45 år, cand.mag. i statistik fra Universitetet i Oslo, hvor han også bor sammen med sin hustru og deres to børn.BRANCHENYT
Læs også