Advokat til Bagger-fester

Erhvervsadvokaten Michael Zieglers forhold til Stein Bagger var ikke blot professionelt. • Ofte blev han inviteret hjem til Bagger-bopælen i Tuborg Sundpark eller deltog i private fester.

Stein Bagger havde efter alt at dømme et usædvanligt nært forhold til sin advokat, Michael Ziegler fra Plesner.

Mens de fleste advokater mødes med deres klienter på kontoret, kom Michael Ziegler ofte i Stein Baggers privatbolig i Tuborg Sundpark.

Og når Stein Bagger eller Asger Jensby festede, var Michael Ziegler fra tid til anden med. Det skete eksempelvis, da Asger Jensby holdt sin 60 års fødselsdag sidste år.

Men det nære forhold mellem de to samarbejdspartnere er ikke af privat karakter, fastslår Nicolai Ørsted, partner i Plesner.

»Når Michael Ziegler har valgt at holde møder med Stein Bagger på hans private bopæl, skyldes det, at det lå praktisk på ruten mellem Michael Zieglers bopæl og kontoret hos Plesner.«

Michael Ziegler bor på Mosehøjvej i Charlottenlund, og Plesner har hovedkontor på Amerika Plads på Østerbro.

Professionelt venskab
Ifølge Kraks ruteplan tager Michael Zieglers køretur til arbejde 13 minutter, hvis man kører via IT Factorys hovedkvarter på Jægersborg Alle i Gentofte, men kun 12 minutter hvis man kører via Stein Baggers bopæl i Tuborg Sundpark.

Nicolai Ørsted erkender, at det ikke er helt normalt, at en advokat besøger klienter i hjemmet eller deltager i private fester.

»Der var ikke tale om et privat venskabeligt forhold, men måske nok om et professionelt venskabeligt forhold,« siger han.

Michael Ziegler ønsker ikke selv at lade sig interviewe om sit forhold til Stein Bagger eller besvare spørgsmål om arbejdet for den tidligere IT Factory-direktør.

»Den, som er advokat for sig selv, har en idiot som klient,« lyder Michael Zieglers begrundelse for, at hans partner, Nicolai Ørsted, besvarer spørgsmål i sagen.

BRANCHENYT
Læs også