Baggers kone afleverer smykker

/ritzau/svindel Anette Uttenthal afleverede i dag de smykker til bagmandspolitiet, som hun har fået af den bedragerisigtede Stein Bagger.

»Jeg, Anette Uttenthal, har d.d. til Bagmandspolitet frivilligt afleveret de smykker, jeg har modtaget fra Stein Bagger gennem mit ægteskab,« skriver hun i en pressemeddelelse.

Hun tilføjer, at hun med sindsro ser frem til, at politiet efterforsker sagen, herunder sagen om en 40 karats diamant.

I bagmandspolitiet bekræfter politiinspektør Jesper Friedrichsen oplysningerne.

»Jeg kan bekræfte, at hun har afleveret nogle smykker i dag, men jeg vil ikke kommentere hvilke eller deres anslåede værdi af hensyn til den løbende efterforskning,« siger han til Ritzau

Stein Baggers svindel har kostet omkring 1,3 mia. kr., og politiet leder nu efter værdier i forbindelse med sagen. Her har Bagmandspolitiet ifølge Dagbladet Børsen bedt fransk politi om hjælp med at finde en diamant på ca. fem centimeter og en renhed på 40 karat - værdi: 40 mio. kr.

Ifølge avisen havde Anette Uttenthal diamanten på i forbindelse med en børnefødselsdag i Monaco i julen sidste år - blot få dage efter Stein Bagger blev anholdt i USA og fløjet til Danmark for at blive varetægtsfængslet den 16. december sidste år.

BRANCHENYT
Læs også