Tvivl om salg af FLS Aerospace

FLS Industries kan få svært ved at skille sig af med FLS Aerospace, fordi det generelle marked for omstrukturerede virksomheder er trængt.

FLS Industries mangeårige ligtorn, FLS Aerospace, risikerer nu sætte en kæp i hjulet på det netop igangsatte salg af FLS-koncernen. FLS har i nogle måneder ligget i forhandlinger med blandt andet den schweiziske virksomhed SR Technic om et salg af FLS Aerospace, men det generelle marked for omstrukturerede virksomheder er trængt, og flere europæiske fonde har problemer med at komme af med deres virksomheder, og dermed få fornyet kapital til at investere i nye.

Kilder hos investeringsbanker hævder overfor Jyllands-Posten, at det langtfra er sandsynligt, at SR Technics ender med at købe Aerospace. Det skyldes, at den store britiske venturefond 3i, der er en betydelig aktionær i SR Technics, er ramt af de samme problemer som mange andre venturefonde. Nemlig at de mange porteføljeselskaber, 3i har investeret, er svære at komme af med på vanlig vis gennem f.eks. børsintroduktioner...

Læs også