Enskilda og Bear Stearns indgår joint venture om europæisk aktieanalyse

Enskilda Securities og Bear Stearns International Limited har i dag offentliggjort, at de har indgået en aftale om samarbejde, hvori Enskilda Securities bliver enedistributør af Bear Stearns' europæiske aktieanalyseprodukter i de nordiske lande.

Samarbejdet vil give Enskilda Securities' nordiske institutionelle kunder en meget dybere og bredere analysedækning af de europæiske sektorer og selskaber. Enskilda Securities' kunder vil få direkte adgang til Bear Stearns' europæiske analyser, databaser og analytikere. Bear Stearns vil udføre Enskildas ikke-nordiske aktiehandel.

- Vi er meget glade for dette samarbejde med Bear Sterns, siger Tom Vidar Rygh, CEO i Enskilda, og tilføjer:

- Vores lokale salgsstyrke vil nu være i stand til at levere et bredere europæisk analyseprodukt til vore nordiske kunder, som i kraft af dets høje kvalitet og uafhængighed repræsenterer en markant fordel for vore investorer i forhold til konkurrenterne.

Aftalen med Bear Stearns er en kopi af den samarbejdsmodel, som Enskilda har brugt i lang tid med hhv. Prudential Securities i USA og med Investec i England. Som en konsekvens heraf vil Enskildas egen europæiske analysedækning ophøre. Enskildas nordiske analysedækning fortsætter uforandret.

(www.netposten.dk - email: netposten@netposten.dk - tlf.: 33 33 99 26)..

BRANCHENYT
Læs også