SIF anmoder om suspension af selskabet aktier

SIF Fodbold Support har til morgen anmodet Københavns Fondsbørs om suspension af selskabets aktier, på baggrund af den negative udvikling i selskabet økonomiske situation, fremgår det af en fondsbørsmeddelelse mandag.

Der er påbegyndt forhandlinger om en rekonstruktion, der blandt aandet forventes at indeholde kapitaltilførsel og væsentlige omkostningsbesparelser.

Selskabets ledelse har tillid til at forhandlingerne kan gennemføres med et så positivt resultat, at der kan sikres en varig stabil udvikling i selskabets økonomi.

Da kursdannelsen på selskabets aktier for tiden er problematisk, og da det må vurderes, at forhandlingerne om en rekonstruktion kan medføre, at der ikke kan være den fornødne sikkerhed for en korrekt prisdannelse, anmodes der om, at handelen med selskabets aktier suspenderes indtil forhandlingerne er tilendebragt.

Når dette er sket, vil der straks tilgå fondsbørsen meddelelse om resultatet af forhandlingerne og om de enkelte elementer i den rekonstruktion, der forventes gennemført.

(www.netposten.dk - email: netposten@netposten.dk - tlf.: 33 33 99 26)..

BRANCHENYT
Læs også