Spar Nord sænker Fair værdi på B&O

På baggrund af Spar Nords makroøkonomiske hovedscenario, som siger 60 pct. sandsynlighed for en ny recession, B&O's katastrofale udvikling på det amerikanske marked samt selskabets egne resultatforventninger har Spar Nord nedjusteret både indtjeningsestimater for de kommende år, DCF-værdi og anbefaling.

Den hårde satsning på det amerikanske marked - og den efterfølgende negative udvikling - vil efter Spar Nords vurdering udvande overskudsgraden i de kommende år.

I bankens nye indtjeningsscenario har man bl.a. derfor sænket EBIT-marginalen i hele budgetperioden til 6-7 pct. mod tidligere 7-9 pct. Samtidig vurderer Spar Nord, at udviklingen i USA har øget den selskabsspecifikke risiko, og banken har derfor hævet beta til 1,4.

Med de sænkede estimater og den højere kalkulationsrente giver Spar Nords DCF-model en Fair Værdi på 170 kr. pr. aktie mod tidligere 235 kr.

Med den nuværende aktiekurs på 162 kr. og den negative stemning omkring konjunkturfølsomme aktier fastholder banken derfor sin reducer-anbefaling (ændret fra køb til reducer d. 9. september).

(www.netposten.dk - email: netposten@netposten.dk - tlf.: 33 33 99 26)..

BRANCHENYT
Læs også