Handelsbanken tror på stabilisering i nøgletallene

Begivenheder og nøgletal fra USA vil være i fokus den kommende uge, skriver Handelsbanken i sine ugentlige finansielle kommentarer.

Banken venter en stabilisering i nøgletallene efter et par uger med svage tal samt en kraftig fokusering på udviklingen i aktiemarkedet.

De danske og europæiske begivenheder ventes ikke at få betydning for markederne.

Ugens FOMC-møde i den amerikanske forbundsbank Federal Reserve ventes at resultere i uforandrede renter og en uforandret bias omkring fremtidige renteændringer, selv om mange nu inddiskonterer, at Fed nedsætter renterne inden jul, et synspunkt Handelsbanken dog ikke deler.

Som i de foregående uger vil der være megen fokus på aktiemarkedet, ikke mindst virksomhedernes deadline den 14. august, som er skæringsdatoen for at kunne "tilstå" uregelmæssigheder i regnskaberne uden, at skulle dømmes efter den ny lov som skærper straffen betydeligt, er interessant. Efter denne dato må man gå ud fra at de værste skandaler omkring regnskabsmanipulation er overstået, og dermed bør en del af den risikopræmie der er indbygget i de nuværende aktiekursniveauer forsvinde.

Det danske obligationsmarked ventes at følge tendenserne fra USA og udviklingen på aktiemarkedet.

(www.netposten.dk - email: netposten@netposten.dk - tlf.: 33 33 99 26)..

Læs også
Top job