TDC Forlag indgår forlig med medarbejdere

TDC Forlag, PMI og tre tidligere medarbejdere i TDC Forlag har netop indgået forlig. Det betyder, at retssagen, som skulle være startet ved Østre Landsret i dag, er aflyst.

Medarbejderne havde anlagt sag mod TDC Forlag og PMI for at få torterstatning for de psykiske skader, de pådrog sig i forbindelse med et teambuildingkursus i 1997.

- Uenigheden drejede sig om torterstatningens størrelse, og jeg er meget glad for, at vi fandt en løsning. Jeg er ked af, at mine medarbejdere har lidt overlast på et kursus, og jeg er ked af, at det skulle ende i en retssag. Nu glæder jeg mig over, at vi har fundet en løsning, som både medarbejderne og TDC Forlag er tilfredse med. At retssagen er aflyst betyder, at medarbejderne er fri for at skulle have rullet det kedelige forløb op i en retssag, og det er jeg glad for på deres vegne, siger Keld Holland, adm. direktør for TDC Forlag.

Parterne har hele tiden stået langt fra hinanden. Medarbejdernes advokat krævede 250.000 kr. pr. medarbejder, hvilket er væsentligt over retspraksis på området og væsentligt over det niveau, forliget er indgået på.

Kursusvirksomheden PMI havde anlagt sag mod TDC Forlag, fordi PMI mente, at TDC Forlag havde begået kontraktbrud ved øjeblikkeligt at afbryde kursusrækken, som påførte medarbejderne skader. I det forhold er der indgået et forlig mellem parterne, som TDC Forlag kan leve med.

(www.netposten.dk - email: netposten@netposten.dk - tlf.: 33 33 99 26)..

Læs også
Top job