Spar Nord fastholder Reducer på RTX

RTX Telecom (RTX) har netop indgået selskabets første kontrakt omkring udvikling af terminaludstyr til den kinesiske standard TD-SCDMA. Alligevel fastholder Spar Nord sin Reducer-anbefaling på aktien, hedder det i en ny analyse.

Spar Nord formoder, at kontrakten er indgået med en producent af terminaler, men RTX vil ikke afsløre kundens identitet. RTX ser kontrakten som en vigtig milepæl for selskabet, som bekræfter den stigende interesse for dette teknologiområde.

- Kontrakten er positiv og understøtter det langsigtede potentiale. RTX forventer fortsat, at de kinesiske myndigheder tildeler 1-2 TD-SCDMA licenser inden udgangen af 2002, skriver Spar Nord.

Den nordjyske bank har haft kontakt til RTX som meddeler, at den "interne" målsætning som hidtil lyder på en langsigtet overskudsgrad i niveauet 20-30 pct. RTX kan dog endnu ikke konkretisere tidshorisonten for denne målsætning.

Med et generelt prispres samt fortsat faldende nyinvesteringer hos teleoperatørerne er det Spar Nords vurdering, at en indfrielse af denne målsætning fortsat har langsigtet karakter.

RTX handler på høje P/E- og EV/EBITDA-multipler for både 2001/02 og 2002/03, hvorfor anbefalingen fortsat lyder på REDUCÉR.

Spar Nord skal se et niveauskifte i indtjeningen førend et eventuelt holdningsskifte.

(www.netposten.dk - email: netposten@netposten.dk - tlf.: 33 33 99 26)..

BRANCHENYT
Læs også