Keops ændrer på direktionen og sætter øget fokus på boligbyggeri

Bestyrelsen i Keops A/S har taget Jens Schaumanns ønske om at starte selvstændig virksomhed til efterretning, hvorfor Jens Schaumann udtræder af direktionen. Parterne har indgået aftale om fortsat samarbejde, og Jens Schaumann vil fortsat tilføre Keops A/S nye forretninger og løse opgaver for Keops A/S, men i fremtiden med basis i egen virksomhed, hed det tirsdag i en fondsbørsmeddelelse.

Jens Schaumanns hidtidige organisatoriske ansvarsområder overgår til direktør Niels K. Thygesen, der udover at være direktør for Keops Development A/S, herefter indtræder i direktionen for Keops A/S.

Direktionen i Keops A/S består herefter af administrerende direktør Ole Vagner, statsaut. revisor Jesper Krarup med ansvar for Keops InvestorPartner A/S og stedfortræder for Ole Vagner, ingeniør Niels K. Thygesen med ansvar for Keops Development A/S og finans- og økonomidirektør Mads Richardt.

Med henblik på at øge fokus på boligbyggeri har Keops Development A/S etableret et nyt forretningssegment Keops Bolig. Som leder af dette område er ansat civilingeniør Flemming F. Nielsen, der tidligere har arbejdet indenfor samme segment i Søtoftegård A/S, Bygmestre.

Til styrkelse af ledelsesfunktionen i Keops Development A/S er tillige ansat cand. oecon. Kurt Kahla som underdirektør. Kurt Kahla kommer fra en stilling som udviklingschef i Skanska Danmark A/S.

Ovenstående påvirker ikke selskabets indtjeningsforventninger for regnskabsåret 2001/2002.

(www.netposten.dk - email: netposten@netposten.dk - tlf.: 33 33 99 26)..

BRANCHENYT
Læs også