PricewaterhouseCoopers Danmark og Maconomy indgår samarbejde

Maconomy og PricewaterhouseCoopers (PwC) Danmark annoncerede torsdag, at de har indgået et samarbejdePwC er den første af de store internationale revisionsfirmaer, som etablerer en Maconomy baseret konsulentpraksis i Danmark. Maconomy har hidtil baseret sig på sin egen konsulentorganisation på det danske hjemmemarked, og aftalen markerer derfor en udbygning af Maconomy's aktiviteter på det danske marked.

Samarbejdet etableres inden for en række områder, hvor partnerne besidder spidskompetance. Dette omfatter blandt andet e-procurement og risikostyring.

- Det område hvor Maconomy har sin væsentligste styrke er indenfor ressourcestyring i servicevirksomheder og projektstyring generelt. Da vi oplever en markant stigende interesse hos alle typer af virksomheder for bedre styring af projekter og serviceleverancer, har vi fundet det naturligt at etablere en Maconomy praksis, siger Leif Christensen, Partner hos PwC.

Aftalen med PwC forventes ikke at få nogen nævneværdi effekt på Maconomy's økonomiske resultat i 2002. (Leveret af: www.netposten.dk - email: netposten@netposten.dk - tlf.: 33 33 99 26)

BRANCHENYT
Læs også