Plus hos Maconomy

Børsnoterede Maconomy nåede lige præcis at kravle op over nulstregen i det forgangne kvartal. Bare 35.000 kr. før skat blev det til ud af en omsætning 70,6 mio. kr. Det giver en tiltrængt styrkelse af troværdigheden for Per, Phillip og Ulriks livsværk, der kort før jul 2000 kun lige akkurat formåede at kravle ind på Københavns Fondsbørs efter forlænget tegningstid og en udsalgsrabat på 33 pct.

Siden fulgte to nedjusteringer, som har sat deres præg på det forgangne års regnskab med et tab før skat på 96,7 mio. kr. ud af en omsætning på 223,6 mio. kr.

»I år kommer vi for helåret til at lave et brake even. Det bliver underskud i første halvår og overskud i de to følgende kvartaler. Vi har lagt virksomheden om efter et kanonhårdt første halvår sidste år. For det var just ikke sådan, at reklamebureauer, e-consultingvirksomheder og andre af vore kundegrupper gik ud og købte meget software,« siger adm. direktør Per Tejs Knudsen, som sammen med sine studiekammerater Phillip Dam og Ulrik Jørring i 1988 med venturekapital i ryggen grundlagde Maconomy...

BRANCHENYT
Læs også