Ghost Recon 2: Advanced Warfighter: I krig med en specialist

Noget af det, der driver spilverdenens intrikate urværk, er den teknologiske udvikling se blot nærmere på Darth Vaders look-alike, PlayStation 3, som udkommer i næste uge.

Men man skal ikke altid forvente sig store kvantespring i spilteknik og plot, hvilket Ubisoft for længst har spottet med forfatteren Tom Clancy på hånden, en entitet, der med sine historier enerådigt troner over den taktiske shooter-genre på pc og konsol. Navnet er Tom Clancy, ikke mindst kendt for historierne bag film som Jagten på Røde Oktober og The Sum of All Fears. I video- og computerspillenes verden er Clancy synonym med hitserierne Rainbow Six, Splinter Cell og Ghost Recon, alle spil med fascinerende dybe og veldokumenterede rødder i det amerikanske militær og efterretningstjeneste.

Tiden er nu blevet moden til Ghost Recon: Advanced Warfighter 2, en ultra-realistisk kampsimulator, der udspiller sig i en ikke helt utænkelig fremtid, hvor Mexico er i totalt anarki og USAs mest højteknologiske marinere derfor sendes på banen for at sætte tingene på plads. Det lugter stærkt af trefarvet patriotisme, men hvad havde De forventet af manden bag Patriot Games? Handlingen er til gengæld lige så hot, som solen er det i den mexicanske ørken uden solcreme...

BRANCHENYT
Læs også