Djævlen på Ninnas skulder

Kvindelige topchefer langt oftere end mandlige kolleger barnløse og lever alene. Deres karrierekamp levner ikke meget plads til at pleje et privatliv. Ninna Verlands mor var ansvarlig for tre børn, samtidig med, at hun gennemførte en karriere som chef for et verdensomspændende medicinalfirma. I dette uddrag fra en ny bog om kvinder og karriere fortæller Ninna om sine erfaringer med en travl mor.

Der sidder en djævel på Ninna Verlands skulder. Den fortæller hende, at hun altid kan gøre det bedre endnu. At hun bør gøre det bedre endnu. Hun er en stærk kvinde, der er kommet hjemmefra med bunker af selvtillid, men også med en bevidsthed om, at kvinder kan det meste selv, og at de ekstraordinære resultater er et spørgsmål om at presse sig selv til det yderste.

Og det er den viden, som hun kalder djævlen på skulderen. Fordi den på en gang giver hende styrke, men også gør hende ked af det, når hun ikke føler sig god nok. Men hun ved, at djævlen ikke må få lov til at sætte kursen. Hun skal finde ud af, hvad hun har lyst til...

BRANCHENYT
Læs også