Gade-Audi med Tom Kristensen-autograf

Audi har på grund af sin succes i den tyske standardvognserie, DTM, valgt at markedsføre en særlig A4 DTM Edition, og i anledning af Tom Kristensen historiske syvende sejr på Le Mans, har Audi Danmark fået fremstillet et begrænset parti af netop DTM version. Dansker-varianten har fået navnet Audi Tom K. Edition.

Sendingen består af 15 nummererede biler. Nummereringen er diskret indgraveret i førersidens interiørliste sammen med Tom Kristensens signatur. Ydermere vil kunderne få udleveret et diplom til markering af Tom K Edition, ligesom ejerne vil blive tilbudt en speciel køreteknikdag med Tom Kristensen i foråret.

Bilen er i det hele taget målrettet de kunder, som ønsker en endnu mere sportslig udgave af A4 2.0 T FSI. Bilen er produceret af Audis datterselskab quattro GmbH, og resultatet er en sportslig version med en ydelse på 220 heste i forhold til de 200 heste, som er i standardmodellen. Drejningsmomentet er øget fra 280 Nm til 300 Nm. De ekstra 20 hk er opnået ved modifikationer såsom nye stempler, modificeret turbolader og en tilsvarende tilpasset motorstyring. Den ændrede gearing giver på bundlinien et afsæt fra 0-100 km/t på 7,1 sekunder, og tophastigheden er 247 km/t...

BRANCHENYT
Læs også