Endelig taler Pomeroy

En bitter, vred og sammenbidt James F. Pomeroy II troppede selv op i retslokale 12 på femte sal i den helt nye John Joseph Moakley-retsbygning smukt beliggende ved kanalen i Boston med millionbyens skyline i baggrunden, da hans sag Skærtorsdag kom for retten.

Bitter på sin tidligere gode ven, Klaus Helmersen. Vred på den tidligere nære samarbejdspartner, Helmersens højrehånd Jens Skjold Kristiansen. Og sammenbidt fordi de tidligere så fortrolige danske partnere ikke bare med rettens hjælp har fastfrosset hans penge, men også låst hele hans virksomhed fast, så han ikke kan tjene penge til familiens og livets ophold. Og - snerrer Pomeroy - så har de også vanæret hans navn i Boston og i det finansielle miljø.

»Tro mig, den her sag handler om meget mere end penge. Den handler også om min ære. Men ja, i første omgang handler det om, at jeg kan få min forretning tilbage, så jeg igen kan komme til at arbejde. Efterfølgende skal vi så have sandheden frem. Det hele. De lyver ganske enkelt (Helmersens tidligere højrehånd Jens Skjold Kristiansen, red.),« lyder det fra den kampberedte tidligere finansjonglør, der nu på fjerde måned ufrivilligt er gjort arbejdsfri...

BRANCHENYT
Læs også