Fem rejsearrangører går sammen på nettet

Fem rejsearrangører går sammen på internettet og skaber en hjemmeside, der giver adgang til omkring 45 procent af det danske rejsemarked. De fem er Spies, Tjæreborg, Skibby Rejser, Ving og Gateeleven, som alle er ejet af den internationale rejsekoncern MyTravel.

De glittede rejsekataloger fra de fem udbydere er nu samlet på et sted, www.mytravel.dk, hvor der er mulighed for at sammenligne priser og læse om rejsemål og hoteller. Derudover kan man oprette sin egen side med udvalgte rejsemål eller overvågning af tilbudsrejser til bestemte priser i udvalgte perioder.

Internettet er en yderst vigtig brik for rejsebranchen. Sidste år blev fire procent af MyTravel-arrangørernes rejser solgt gennem internettet. I år forventer koncernen, at ca. syv procent af omsætningen vil blive ekspederet online svarende til et netsalg på over 100 mio. kr. Foruden dem, der køber rejsen via internettet, har næsten 50 procent af de rejsende været inde omkring rejsearrangørernes hjemmesider, inden de drager på ferie...

BRANCHENYT
Læs også