Knutsen træt af Orange

Den tidligere B&O chef Anders Knutsen siger nu farvel til Orange. Efter kun et år som bestyrelsesformand har han fået nok. Ifølge Jyllands-Postens oplysninger var han kørt træt i de evige skænderier mellem de franske ejere og specielt Banestyrelsen, der som største mindretalsaktionær sidder på 14 pct. af aktiekapitalen.

»Jeg har været her i et år. Og det er i dette tilfælde nok. Derfor meddelte jeg lige efter jul, at jeg ønskede at stoppe. Hvis du ser på mine andre bestyrelsesposter, plejer jeg at være på en post temmelig længe. Jeg har eksempelvis været med i knap seks år i bestyrelserne for Topdanmark og Danisco. Men ud over det har jeg ingen kommentarer,« siger Anders Knutsen.

Men efter hvad Jyllands-Posten erfarer, var Knutsen løbet træt i de evige skænderier mellem Oranges franske ejere og mindretalsaktionærerne anført af Banestyrelsens repræsentant i bestyrelsen, Erik Elsborg. Skænderier som handlede om penge. Så mange penge, at det var svært at føre en konstruktiv debat omkring den forretningsmæssige drift af Danmarks tredjestørste mobilselskab...

BRANCHENYT
Læs også