Mine nyheder

Vi har ikke publiceret nogle artikler for nyligt i de emner, du følger. Søg efter andre emner her.

Du har ingen overvågninger endnu

Klik på ikonet for at overvåge
emner og journalister.

BREAKING
0

Konservative: Skatten bør sættes ned

De Konservatives finansordfører, Gitte Seeberg, kritiserer regeringen for ikke at sænke skattetrykket til trods for, at det ifølge Økonomisk Oversigt går forrygende godt med dansk økonomi.

- Hver en ekstra krone bliver brugt til nye offentlige udgifter, og det er faktisk nu, man burde konsolidere sig, når økonomien er så god. Finansloven er simpelthen for slap, og den vil føre til endnu højere skatter, siger Gitte Seeberg og henviser til, at væksten i den offentlige sektor til næste år vil stige med 2,2 procent til trods for, at regeringen havde en målsætning om, at den kun skulle stige med en procent.

Ifølge Gitte Seeberg vil lavere indkomstskat få flere i arbejde og samtidig få folk til at arbejde mere, fordi det bedre kan betale sig.

Hun indrømmer også, at det ikke er gået så dårligt for dansk økonomi, som mange frygtede efter nej'et til euroen. Samtidig mener hun, at det er for tidligt at sige, hvad det på længere sigt kommer til at betyde for dansk økonomi.

- Jeg tror, at vi skal et til to år længere frem i tiden, før vi kan sige noget om, hvilke konsekvenser det har for dansk økonomi at stå uden for euroen, siger Gitte Seeberg.

/ritzau/

BRANCHENYT
Læs også