PFA Pension og Letpension i samarbejde

PFA Pension og kredsen af lokale og regionale pengeinstitutter, der står bag Letpension, har besluttet at indlede et strategisk samarbejde.

Foto: PFA Pension

- Samarbejdet indebærer, at Letpension fremover vil fokusere på at udvikle og administrere rådgivnings- og distributionsløsninger på pensions- og forsikringsområdet for lokale og regionale pengeinstitutter, mens PFA Pension overtager rollen som leverandør af den nødvendige produktvifte, skriver de.

- Som markedsleder inden for firmapension har vi fokus på at løse virksomheders og organisationers behov for moderne pensionsordninger og forsikringer, der giver kunderne værdi. I partnerskabet med Letpension får vi nu adgang til en ny og rådgivningseffektiv distributionskanal til private kunder på en omkostningseffektiv måde, siger Henrik Heideby, koncernchef, PFA Pension.

PFA har givet tilsagn om at udvikle sine eksisterende produkter og administrative systemer, så de fremover tilpasses den kunde- og rådgiveroplevelse, der fra starten har været central i Letpension-tankegangen, og som parterne er enige om at opretholde, forklares det...

BRANCHENYT
Læs også