Her er Danmarks bedste offentlige hjemmesider

Danmarks bedste offentlige hjemmesider er i dag blevet udpeget. Se de syv vindere her.

Hvad kendetegner en god, offentlig hjemmeside, der i bund og grund er fundamentet i det officielle Danmarks digitale gennembrud til borgerne?

Videnskabsministeriet har ikke bare ét bud, men hele syv af slagsen.

Ministeriet har nemlig udpeget syv vindere i sin hjemmeside-konkurrence blandt offentlige websites, Bedst på Nettet, der har kørt siden 2001.

Videnskabsminister Helge Sander (V) var til stede for at overrække priserne og tale til vinderne, som et dommerpanel bestående af Mette Bock, Niels Højberg, Henrik Vincentz, Dorte Stigaard og Kirsten Drotner har udpeget.

"De gode offentlige hjemmesider er med til at gøre hverdagen lettere for os alle sammen, når vi skal have overblik over skattebetaling, skrive børnene op til en institution eller låne bøger," lyder det fra Helge Sander i en pressemeddelelse efter prisuddelingen er løbet af stablen.

"Digitaliseringen skal sigte mod, at vores mellemværende med det offentlige kan ordnes, når vi har tid til det, og ikke inden for en bestemt åbningstid. Danskerne har mod på endnu flere digitale tilbud, derfor er det bare med at komme videre med udviklingen af flere og bedre digitale løsninger," fortsætter videnskabsministeren i pressemeddelelsen.

Gransket grundigt

..

BRANCHENYT
Læs også