Få gratis Photoshop på din mobil

Med en gratis version af Photoshop kan du peppe dine billeder taget med mobilen op. Se om din mobil kan køre programmet.

Sinar 2

Det er langt fra alle mobilkameraer, der tager fantastiske fotos. Faktisk er billedkvaliteten ofte et af de kritiske punkter, når vi anmelder nye mobiler her på pcworld.dk.

Fejlskud kan dog rettes op via billedbehandling på computeren, men hvorfor fikse problemerne dér, når det kan ordnes direkte i telefonen?

Det mener Adobe, som er klar med en mobil udgave af Photoshop.

Billedbehandlingsprogrammet virker dog kun med iPhone eller telefoner, der kører Android, Googles mobile styresystem. Det gør eksempelvis HTC Hero.

Med Photoshop på mobilen har du mulighed for at give dine fotos en let omgang billedbehandling, hvor du blandt andet kan justere farverne, beskære dine fotos og eventuelt trylle dem om til sort/hvid.

Den mobile version af Photoshop spiller desuden sammen med Photoshop.com, som vi tidligere har omtalt her.

På webtjenesten kan du uploade og redigere i dine billeder ganske gratis. Til gengæld er funktionerne langt fra så avancerede som betalingsversionerne af Photoshop, eksempelvis Elements og CS4.

Du kan læse mere om Photoshop til Andorid-mobiler her. Programmet kan downloades gratis via Android Market.

Og her kan du læse mere om Photoshop til iPhone.

Husk at du også kan downloade fire gratis programmer til din mobil - også selv om den ikke er en iPhone eller kører Android...

BRANCHENYT
Læs også