Microsoft vil snart fokusere kræfterne på Windows 8

Flere jobopslag fra Microsoft tyder på, at softwareselskabets interne fokus bliver rettet mod Windows 8 og efterfølgeren til Windows 2008 R2 allerede om et halvt års tid.

Paul Sakuma

Selv om Windows 7 kun har været på gaden i lidt over en måned, går rygterne på, at teknikeren på Windows-fabrikken i Redmond allerede har fingrene i efterfølgeren.

Rygtet er startet af nyhedssitet Ars Technica, som har siddet og pløjet Microsofts jobopslag igennem.

Især et af Microsofts jobopslag har vakt opsigt, da softwarefirmaet søger software-udviklere til Windows-teamet - specifikt Windows 8.

"Vi er lige netop blevet færdige med at arbejde på Windows 7, og skubber på vores planlægning og forberedelse til Windows 8, Derfor er der muligheder for at arbejde med en række komplicerede problemstillinger, hvilket blandt andet inkluderer opdatering af trejdepartsapplikationer, opdatering af virtuelle maskiner, mens disse er slukket (det viser sig at være ret vanskeligt!) og levering af applikationer," skriver Ars Technica på sin hjemmeside.

Modsat andre Windows-relaterede jobmuligheder hos Microsoft, har softwareselskabet dog fjernet ovenstående ordlyd fra sit jobtilbud igen. Hvorfor teksten er blevet redigeret, vides ikke.

I alt har Microsoft den seneste måneds tid søgt syv Windows-folk til selskabets medarbejderstab, selv om flere af jobtilbuddene er blevet fjernet igen.

Søger til Server 2008 R2-efterfølger

..

BRANCHENYT
Læs også