Vestas opretter nyt it-center på Filippinerne

Vindmøllegiganten Vestas opretter et nyt it-center på Filippinerne.

Vindmøllegiganten Vestas gennemfører en større strukturændring i Vestas IT, herunder oprettes et helt nyt it-center på Filippinerne, hvor 200 medarbejdere skal arbejde på længere sigt.

I forvejen har selskabet tre it-centre i henholdsvis Danmark, Singapore og i den amerikanske by Portland i staten Oregon.

Oprettelsen af det det nye center kommer ikke til at betyde nedskæringer i den 400-mand store danske it-afdeling, forklarer it-direktør Torben Bonde fra Vestas IT.

"Der er tale om en optimering og forretningstilpasning af Vestas IT," siger han.

Med ændringerne vil Vestas IT øge kvaliteten i den it-service, som man leverer til forretningen, samtidig med at der sker en optimering af omkostningerne, forklarer Torben Bonde.

Han fortæller, at medarbejderne førhen har arbejdet inden for et bestemt teknologi-område med både planlægnings-, udviklings- og driftsmæssige opgaver inden for bestemte områder som eksempelvis SAP, Infor XA eller Microsoft.

Der bliver nu etableret teams, som i deres arbejde er orienterede mod de hovedforretningsprocesser, der er i Vestas; Sales, Service, Production og så videre, oplyser Torben Bonde.

I sidste ende skulle det, ifølge direktøren, give mere fokus på brugerne, bedre ressourceplanlægning og større medarbejdertilfredshed i form af bedre mulighed for fordybelse i det enkelte arbejdsområde.

Tilstedeværelse i Asien

..

BRANCHENYT
Læs også