Lejere siver fra Parkens tårne

Sivende lejere i Parkens kontortårne kan blive en bombe under den kriseramte koncerns økonomi. Et fald i lejeindtægterne kan tvinge Parken ud i nedskrivninger af kontortårnene.

Parken styrer mod et historisk underskud, men den økonomiske situation kan blive hastigt forværret.

I takt med at finanskrisen har tvunget lejen på kontorlokaler ned, kigger lejerne i Parkens kontortårne sig om efter alternativer. Således er lejere allerede flyttet fra de kostbare lejemål, mens andre overvejer at finde billigere lokaler.

»Det er helt sikkert en mulighed. Jeg skal kigge på alle omkostningsposter, og min opgave er at skabe et overskud i virksomheden,« forklarer Kristian Hessler, adm. direktør i Teleperformance.

Virksomheden lejer i dag omkring en femtedel af arealet i Parkens tårn E svarende til 1.708 kvadratmeter. Efter et 2008 med et underskud på 16 mio. kr. er han på udkig efter besparelser. Derfor overvejer Teleperformance netop nu at opsige lejemålet i Parken-tårnet og finde noget billigere.

Parken har en årlig lejeindtægt på 12,5 mio. kr. i kontortårn E, som netop er blevet sat til salg hos Nybolig Erhverv.

Salgsprisen er sat til 210 mio. kr., og adm. direktør i Nybolig Erhverv John Lindgaard bekræfter, at svigtende lejeindtægter vil få prisen til at falde.

Lavere pris uden lejere


..

BRANCHENYT
Læs også