Manden på toppen

Jagten på oversete aktier med muligheder har givet gevinst og sikret Kurt Kara fra LD Invest titlen som årets porteføljemanager.

En lille Ford Ka holder klemt inde i gården hos LD Invest. Der er ingen p-pladser, så bilen er klinet ind mellem ejendommen og en skulptur større end bilen.

Ikke et køretøj i direktionsklassen, som vellønnede porteføljeforvaltere normalt transporterer sig rundt i, men ejeren er fint tilfreds. Den har airbags, elruder og centrallås, og selv om Ka'en kun har 47.000 km under kølerhjelmen, kostede den beskedne 35.000 kr.

»Jeg købte den under finanskrisen, da brugtpriserne var lave. Det er en rigtig value-investering,« konstaterer Kurt Kara.

Ud over at være bilens ejermand med personlig p-plads lige ved sit kontor er han den bedste porteføljemanager i Dansk Aktie Analyse og Morgenavisens Jyllands-Postens store, årlige kåring. Hæderen er kommet i hus takket være imponerende resultater med at styre LD Invest Value Aktier, som med en formue på 650 mio. kr. er investeringsforeningens største aktieafdeling.

Streng læremester


..

BRANCHENYT
Læs også