Bavarian på pengejagt

Sidste emission for at finansiere driften, forudser Asger Aamund.

Den forestående emission i Bavarian Nordic repræsenterer sidste gang, at selskabet skal hente penge i markedet for at finansiere driften. Det er i hvert fald forventningen hos biotek-/medicinalvirksomhedens stifter og bestyrelsesformand, Asger Aamund.

»Ja, det føler jeg mig meget overbevist om, det er det, der er planen. Fra og med 2012, hvor vi har været producerende industriselskab i tre år. Der vil vi kunne generere likviditet nok til - som alle andre industrivirksomheder - at finansiere vores drift. Men jeg kan jo ikke udelukke, at hvis vi går ind og har lyst til at købe et andet selskab, eller går ind og bygger en fabrik et eller andet sted, at man så ikke vil bede aktionærerne om at være med til det,« siger Asger Aamund til RB-Børsen.

Han konstaterer videre, at bankerne har givet selskabet et håndfast bevis på, at det ikke længere er at betragte som et biotekselskab uden produktion.

»Emissionen bliver kombineret med nogle bankkreditter, som viser, at vi er et industriselskab. Hvis vi havde været et almindeligt biotekselskab, havde vi ikke fået nogen bankkredit - det gives simpelthen ikke,« siger Asger Aamund.

Koppevaccine til USA

..

BRANCHENYT
Læs også