PFA stifter ny fond

PFA Brug Livet Fonden skal støtte dem, der hjælper andre. Der uddeles 125.000 kr. årligt.

Pensionsselskabet PFA lancerer i dag en ny fond, der skal støtte de ildsjæle, som hjælper nogle af samfundets svageste. ”Vi støtter dig, der hjælper andre til at bruge livet,” lyder slagsætningen for den nyoprettede fond.

PFA Brug Livet Fonden begynder med en beskeden kapital på 3 mio. kr., der skal give en enkelt udbetaling på 125.000 kr. om året.

»Vi vil med fonden gerne støtte folk, der støtter dem, som har det svært her i livet. Pension handler om at bruge livet, mens man har det, men nogle har sværere ved at bruge livet end andre,« siger bestyrelsesformand for fonden, Sven Askær.

Alle har mulighed for at indstille kandidater, og vinderen findes ved netafstemning. Den første vinder bliver fundet i foråret.

»Vi vil gerne sende et signal om, at der er ildsjæle, som gør noget for andre. Det handler om at skabe opmærksomhed om dem, der gør noget for at hjælpe andre. Tanken er, at vi får skabt aktivitet, nysgerrighed og engagement om de ting, der kommer frem. Det gør heller ikke noget, at man bliver mindet om, at man måske er privilegeret,« siger Sven Askær.

Hvis man indstiller en sag, forpligter man sig samtidig til at hjælpe med at synliggøre den, hvis den vinder.

Syv kategorier


..

BRANCHENYT
Læs også