Kort nyt - Erhverv

Villabrand Lars Larsens villa i Silkeborg blev onsdag udsat for en mindre brandi en vindueskonstruktion. Ingen personer kom noget til under branden, der hurtigt kom under kontrol. Store dele af dynekongens hjem blev dog kraftigt sod- og røgskadet.

Boligfælde Kun en tredjedel af par, der ejer deres bolig sammen, har sikret hinanden i tilfælde af død, ulykke eller skilsmisse, viser en rundspørge fra advokatkæden Advodan. Dermed risikerer ægtefællen eller den samlevende at skulle flytte fra hus og hjem, hvis uheldet er ude.

Strømsvigt Den tidligere It Factory-formand Asger Jensby stødte i weekenden ind i uventede problemer i forsøget på at sælge sin luksushytte i Trysil. Strømmen var gået, da mægleren skulle vise hytten frem for potentielle købere. Ifølge Jensby var årsagen en fejl i det elektriske anlæg.

Bødestraf Et lidt for familiært forhold til de daværende konkurrenter i MTG kan koste den tidligere konstituerede direktør for TV 2, Anders Kronborg, en bøde i yderste konsekvens. Det vurderer juraprofessor Lars Bo Langsted, skriver MediaWatch.

BRANCHENYT
Læs også