Ny undersøgelse mod tidl. TV 2-chef

Revisionsfirma skal undersøge muligheden for erstatningssag mod Anders Kronborg.Til gengæld slipper Per Mikael Jensen for en ny tur gennem undersøgelsesmøllen.

TV 2's tidligere konstituerede topchef Anders Kronborg skal en tur til igennem undersøgelsesmøllen. Men Per Mikael Jensen slipper som den anden del af den kritiserede eks-ledelse for videre tiltale.

Det lå klart, efter at kulturminister Carina Christensen (K) i går fastslog, at hun vil sætte et revisionsfirma til at undersøge om der kan rejses erstatningsansvar for et par af Anders Kronborgs økonomiske dispositioner i hans tid som konstitueret chef for TV 2.

»I ønsket om at sikre, at hver en sten er vendt i sagen, vil jeg nu bede et uafhængigt revisionsfirma i samarbejde med Kammeradvokaten at lave en supplerende analyse af, hvorvidt TV 2 måtte have lidt et økonomisk tab som følge af lejekontrakten om Teglholmen (TV 2's nye byggeri i København) samt indgåelse af distributionsaftalerne med Canal Digital og Viasat,« skriver Carina Christensen i en pressemeddelelse.

Mangelfuldt materiale


..

BRANCHENYT
Læs også