Kort nyt - Penge

Medier Den svenske mediekoncernen MTG, der står bag TV3 og Viasat, må afskrive 2,4 mia. kr. i Bulgarien. Den ekstraordinære engangsafskrivning i Bulgarien skyldes finanskrisen, oplyser MTG, der også afskriver 213 mio. kr. i værdiansættelsen af aktiver i Slovenien og i Baltikum.

Socialt Grundfos-koncernen og Poul Due Jensens Fond, som er hovedaktionær i koncernen, giver 100.000 kr. til såvel Frelsens Hær som Mødrehjælpen. Pengene er øremærket julehjælp til trængende familier.

Reklame Den er set over 45 mio. gange på nettet, og nu har Time Magazine kåret reklamen for mineralvandet Evian til den bedste i år. Reklamen er computeranimeret og viser en masse babyer, der står på rulleskøjter dansende til det gamle rap-nummer ”Rappers Delight” med The Sugarhill Gang fra 1979.

Mode Magasin melder om mærkbart øget salg af slips, mens tøjkæden Wagner/Tøjeksperten har øget deres slipsesalg med 12,5 pct. Meget tyder på, at finanskrisen spiller en rolle i slipsets genopstandelse, vurderer tøjeksperter og livsstilseksperten Henrik Byager.

BRANCHENYT
Læs også