Parken bliver tvunget til total åbenhed

En enstemmig aktionærkreds vedtog i går en kapitalforhøjelse, som skal skaffe 500 mio. kr. til Parken. Det kræver et salgsprospekt, og dermed tvinges Parkens ledelse for første gang til at kaste lys over hele forretningen.

Parkens ledelse med bestyrelsesformand Flemming Østergaard i spidsen har et anstrengt forhold til kritiske og nærgående spørgsmål.

Men nu tvinges den til at stå skoleret overfor revisorer og finansfolk, der skal udarbejde et omfattende prospekt om forretningen Parken.

I går vedtog en ekstraordinær generalforsamling i Parken enstemmigt at tilføre 500 mio. kr. i krisehjælp til det gældstyngede selskab. Pengene skal primært gå til at betale af på lån i Nordea, og millionerne fremskaffes ved at udstede nye aktier med en samlet værdi på 500 mio. kr.

Men enhver emission skal følges af et prospekt, der skal indeholde en detaljeret gennemgang af selskabet værdier, forretning, strategi og de risici, som selskabet står overfor.

Derfor kan Parkens bestyrelse og ledelse se frem til at skulle åbne for informationsstrømmen i hidtil uset grad, hvis der skal penge i kassen.

Har skabt problemer


..

BRANCHENYT
Læs også