Erria ser begyndende lyspunkter for kemikaliemarked

Det mindre rederi Erria har haft en anstrengt 2009, men nu begynder rederiet at se håb forude på de markeder, rederiet opererer.

Errias direktør, Henrik N. Andersen. Foto: Erria

Det gælder bl.a. inden for kemikaliemarkedet.

- Kemikaliemarkedet er i begyndende vækst, hvilket vi kan se af, at der cirkuleres flere kontrakter. Vores primære kundegruppe, olieselskaberne, er igen villige til at indgå lange kontrakter, men kun til rater, der ligger svagt over lavpunktet fra tidligere på året. Det stiller krav til os om en fortsat optimering af driftsomkostningerne, og derfor vil Erria fortsat have fokus på både markedet og organisationen, skriver selskabet i en pressemeddelelse tirsdag.

Her fortæller selskabets direktør Henrik N. Andersen, at rederiet i december har formået at sikre sig tre længerevarende kontrakter.

- Det er kontrakter for større globale virksomheder, som alle har en god anseelse i markedet. Ligeledes forhandler vi fortsat om indgåelse af større management aftaler og consulting kontrakter, herunder tilsyn med nybygninger af et ikke ubetydeligt omfang, siger Henrik N. Andersen...

BRANCHENYT
Læs også