Kort nyt - Erhverv

Reform Mens Venstre står på reformbremsen, trykker de konservative på speederen. Debatten om reformer skal gå i gang, efter at regeringen til januar har lavet et kasseeftersyn af dansk økonomi, lyder det fra de konservatives finansordfører, Mike Legarth.

Nyt æble Rygterne vil vide, at Apple allerede i januar vil være klar til at lancere det næste skud på stammen af kassesucceser: iSlate'en. Det nye Apple-påfund vil kunne tilsluttes internettet og vil kunne anvendes til surfing på nettet, til at se film, lytte til musik, læse e-bøger og lignende.

Tele TDC's markedsposition er så stærk, at IT- og Telestyrelsen har besluttet at tvangsåbne kabelnettet for konkurrenter. Men det vil mindst tage et år, før forbrugerne kan få glæde af konkurrence på kabel-TV nettet.

Svindelpenge Jagten på de forsvundne svindelpenge, som Stein Baggers leasingcirkus har kastet af sig, bliver nu fremskyndet på grund af en forestående retssag mod Baggers amerikanske bagmænd anført af svenske Carl Freer. Nu kræver kammeradvokaten et tocifret millionbeløb fra en af hans partnere, som menes af have fået en del af Baggers penge.

BRANCHENYT
Læs også