Her er det sidste nye teknologi-hit

Denne gang blev Apple slået på målstregen. Flere konkurrenter har præsenteret såkaldte tablet-pc'er i Las Vegas.

Microsofts topchef, Steve Ballmer, viser den nye tablet-pc fra Hewlett-Packard frem under sin tale ved forbrugerelektronikmessen i Las Vegas. Foto: AP/Dave Smith Foto: AP/Dave Smith

Da Microsofts topchef, Steve Ballmer, holdt sin åbningstale på CES-messen i Las Vegas var det med en mystisk gadget i hænderne - en tablet-computer fra HP med 10-tommer skærm og en speciel version af Windows 7, der er optimeret til multitouch, altså avancerede kommandoer med flere fingre på én gang.

Steve Ballmer gav ikke mange detaljer om maskinen, men sagde at den ville komme på markedet i løbet af 2010, og at flere producenter arbejder på lignende produkter:

- De er hurtigere end en telefon og næsten lige så kraftfuld som en pc. De er perfekte til at læse på, surfe nettet og tage underholdning med på farten, sagde Ballmer.

Hvis du rynker på næsen ved tanken om en 10-tommer skærm i tasken og Windows 7 på slæb, så bør du i stedet holde øje med Dells bud på en tablet - en lille, lækker sag, der minder om en forstørret iPhone. Den har en 5-tommer skærm og kendes for tiden under kodenavnet "Streak".

Dell-tablet med Android

..

BRANCHENYT
Læs også