Capinordic: Værdi-tjek giver overblik

Når den ny ledelse i Capinordic er gået i gang med at tjekke værdierne i forretningens mange forgreninger, skyldes det ønsket om at få et overblik over værdierne.

Det siger administrerende direktør Henrik Vad til RB-Børsen.

- Vi er i gang med at kigge på det hele, og det er for at se, hvad forretningen indeholder - både aktiver, passiver, forpligtelser og andet - med henblik på at kunne navigere virksomheden i den rigtige retning, lyder det fra Henrik Vad.

Capinordics topchef vil ikke kommentere på, hvor dybt ledelsen har været nede i bøgerne.

- Men vi har været rigtig godt igennem - det er jo et kompliceret selskab, siger han og noterer, at meddelelsen om at koncernen indeholder værdier, der overstiger den aktuelle børskurs, er sendt for at berolige markedet.

- Nu går øvelsen ud på at danne et overblik over koncernen, og se hvilke selskaber, der ligger. Så skal vi have udarbejdet en ny langsigtet strategi, og når det er gjort, skal vi se på, hvilke selskaber der er med til at bakke den strategi op, og hvilke der ikke er, lyder det fra Henrik Vad der dog ikke på nuværende tidspunkt vil pege på dele, som eventuelt skal skæres fra.

Capinordic' nye ledelse er i gang med at foretage nærmere undersøgelser af rentabiliteten af koncernens forretningsområder og værdiansættelsen af selskabets aktiver...

BRANCHENYT
Læs også