Finansfokus - fredag

Det kan blive en lidt ekstra spændende dag grundet fænomenet Triple Witching, som kan give store udsving på de internationale aktiemarkeder.

Per Aarsleff afslutter ugen med årsregnskab, hvor investorerne har fokus på prognoserne for 2009/10. For 2008/09 venter Per Aarsleff et overskud på 200 mio. kr. før skat. Den 3. november imponerede entreprenøren med annonceringen af en ekstrem stor ordre på 3 mia. kr. til et fifty/fifty joint venturesselskab. Det er fundamenter til havvindmølleparken London Array.

- Jeg gentog min købsanbefaling efter ordren i november og hævede ved samme lejlighed indtjeningsestimaterne for Per Aarsleff. Ordren er stor, og den viser, at området er et vækstområde, som Per Aarsleff har øget fokus på, og de har fortsat plads til flere ordrer af denne type. Der er også andre store projekter, som er gode muligheder for Per Aarsleff. Det gælder en jysk motorvejsudbygning samt udvidelsen af Metroen, vurderer aktieanalytiker Kenneth Leiling fra Danske Bank, som bemærker, at koncernens eksponering mod infrastruktur er en fordel i den nuværende situation i forhold til andre entreprenører med større eksponering mod boligsektoren...

BRANCHENYT
Læs også